42. Međunarodni sajam turizma u Beogradu 2020

Međunarodni sajam turizma u Beogradu koje se održava svake godine u februaru je najposećeniji sajam turizma u regionu i jedan od najznačajnijih događaja za predstavnike turističke privrede. Projektom je predviđeno zajedničko predstavljanje turističkih potencijala i atrakcija opština Plužine i Foče tokom 2020. i 2021. godine.

Na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji je održan u periodu od 20-23. februara 2020. godine pod sloganom “Put pod noge”, Opštine Plužine i Foča su zajedničkim nastupom privukle značajnu pažnju visokih zvaničnika, predstavnika turističke privrede, medija, kao i brojnih zainteresovanih ljubitelja avanture i aktivnog turizma. Svi posjetioci štanda su imali prilike da se detaljnije upoznaju sa celokupnom turističkom ponudom dvije opštine, kao i aktivnostima i očekivanim rezultatima projekta koji se sprovodi sa ciljem razvoja i promocije prekograničnog područja kao jedinstvene destinacije za aktivni turizam.

 

Detaljnije:

Opštine Plužine i Foča predstavile zajednički projekat ”Turizam, Adrenalin i Rafting Avantura (T.A.R.A)” na Sajmu turizma u Beogradu

 

Dokumenti:

Grb-opstine-Foca3
Park-Piva-logo-1
TO-FOCA1