Dešavanja

Najava događaja

Narednih dana, Plužine će biti u znaku brojnih sportskih i kulturno-zabavnih događaja koji će upotpuniti turističku ponudu u gradiću na obali Pivskog jezera.

2.avgusta je planiran tradicionalni Ilindanski narodni skup na Trsi gdje će se održati tradicionalna takmičenja u skoku u dalj i bacanje kamena sa ramena, kao i trka brdskih i arapskih konja.

3.avgust je rezervisan za akciju dobrovoljnog davanja krvi, a u večernjem terminu će se na amfiteatru održati koncert Milomira Miljanića.

4.avgusta, za dan opštine je planiran Biciklistički dan u Plužinama, a u večernjem terminu će se održati finale jubilarnog 50. po redu turnira u malom fudbalu (futsalu), a nakon toga će na amfiteatru nastupiti Bijelo dugme tribjut bend iz Beograda. Narednih dana se očekuje i održavanje turnira u basketu “3×3”. Tradicionalna 5. po redu slikarska kolonija će se održati od 03.-06. avgusta sa učesnicima slikarima iz zemalja okruženja.

8.avgusta je planirana premijera pozorišne predstave “Biciklistički ustanak u Crnoj Gori” sa Velizarom Vejom Kasalicom i Nebojšom Ćićom Vulanovićem.

11.avgusta će u Plužinama na amfiteatru gostovati Vanja Radovanović sa svojim Miladin Šobić tribjut bendom.


Svi putevi vode u Plužine. Očekujemo Vas, DOBRODOŠLI! 🙂

About the author

Related Posts