Dešavanja

Park prirode “Piva” na 41. Sajmu turizma u Beogradu

Na 41. Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu koji se održao protekle nedjelje u periodu od 21.02. – 24.02. učešće je uzeo Park prirode „Piva“. Posjetioci Sajma imali su priliku da posjete promotivni štand Parka i da se tokom 4 dana trajanja Sajma upoznaju sa turističkim proizvodom i ponudom kako  Parka prirode „Piva“, tako i cijele opštine Plužine.

Na štandu Parka prirode „Piva“ ugošćen je veliki broj poslovnih saradnika iz oblasti turističke privrede, predstavnika brojnih turističkih agencija i poslovnih ljudi iz raznih društvenih sfera, kojima su prezentovani turistički potencijali Pive i koji su na obostrano zadovoljstvo  izrazili zainteresovanost  za saradnju.

Sajam je bio dobra prilika za promociju svih vrijednosti Parka prirode „Piva“ i opštine Plužine,  zainteresovani posjetioci su upoznati sa prirodnim ljepotama, kulturno –istorijskim spomenicima i turističkim atrakcijama Parka i opštine Plužine i njihove pozitivne reakcije obećavaju uspješnu predstojeću ljetnju turističku sezonu.

About the author

Related Posts