T.A.R.A

“Pivska priča” uz note Rudolfa, Galiju i Miroslava Ilića podigla plužinsku publiku na noge

U Plužinama je 24. jula 2021. godine, u gradskom amfiteatru, a uz finansijsku podršku Evropske unije održana manifestacija „Pivska priča“, koja je privukla veliko interesovanje publike iz Crne Gore, BiH i šire. U okviru manifestacije u Foči je takođe prethdonog dana održana promo svirka kojom se najavio događaj u Plužinama.

Otvaranje koncerta pripalo je crnogorskom bendu Rudolf, gdje su se mnogobrojnoj publici predstavili svojim pjesmama. Na scenu je potom izašla niška rock grupa Galija, koja je svojim čuvenim hitovima izazvala sjajnu reakciju kod publike. Nakon Galije, binu je preuzeo Miroslav Ilić, jedan od najboljih vokala narodne muzike, koji je odličnom atmosferom zatvorio ovaj muzički dogadjaj.

Koncert je privukao veliki broj posjetilaca, koji su iskoristili vikend da uživaju u prirodnim i turističkim atrakcijama koji pruža opština Plužine i Park prirode “Piva” i tako uživali u rafting avanturi, krstarenju, zip line-u, pješačkim stazama, kao i u kupanju u tirkizno-plavom Pivskom jezeru.

„Pivska priča“ je jedna u nizu od aktivnosti projekta ”Turizam, Adrenalin i Rafting Avantura (T.A.R.A)” koji sprovode Opštine Plužine i Foča, u saradnji sa Park Prirode Piva i  Turističkom organizacijom opštine Foča, a finansira Evropska unija u Bosni i Hercegovini u okviru Programa prekogranične saradnje CBC BiH-MNE.

Cilj projekta je razvoj i promocija prekograničnog područja kao jedinstvene destinacije za aktivni turizam. Realizacija je počela 1. decembra 2019. i trajaće dvije godine, do kraja novembra 2021. godine.

About the author

Related Posts